Pīlādzis /
karameļu šokolāde 

Rudens sezonas garša. 

Izteiktais pīlādzis kombinācijā ar karamelizēto balto šokolādi Dulcey rada lielisku savienību un kļūst maigāks un ne tik kontrastains. Patiks arī tiem, kas parasti neizvēlētos pīlādzi. 

Ābolu karamele

Saldskāba chewy  ābolu karamele, kas ietverta Dulcey baltās karamelizētās šokolādes kausiņā. Nedaudz atgādina bērnības ābolmaizi, kurai maliņā sacukurojusies ābolu un cukura karamele. 

Greipfrūts / juzu

Konfekte, kas izceļ greipfrūta garšu. Greipfrūta gels, kuru papildina greipfrūta – taiti vaniļas – baltās šokolādes krēms. To papildina juzu un zemeņu šokolāde. Tieši šīs šokolādes piešķir nedaudz robustajam skābi – rūgtajam greipfrūtam bagātīgu un aromātisku pēcgaršu.

Zemene / rabarbers / Taiti vaniļa

Vasaras garša. Sulīgā zemene kombinācijā ar skābeno rabarberu un tas viss papildināts ar baltās šokolādes Taiti vaniļas krēmu. 

Avene / mango / marakuja

Aveņu šokolāde pildīta ar krēmīgu mango - marakujas pildījumu. Spilgta un kontrastaina garša. Patiks skābo un izteikto garšu cienītājiem.

Timuta pipars / tumšā šokolāde / greipfrūts

Ziedainais un citrusa aromātu pilnais timuta pipars kombinācijā ar šokolādi Valrhona Itakuja 55%. Krēmīga, pārsteidzoša, ar patīkamu ziedu / citrusa pēcgaršu. Greipfrūta gēls piešķir augļainumu un svaigumu.

Sāļā karamele / 

tumšā šokolāde

Klasiska garšu kombinācija. 

Šīs garšas pieejamas trīs veida konfekšu izlasēs

citas mūsu gatavotās bonbon garšas, kas šobrīd nav pieejamas

Brūklene / Iesala karamele

Karamele ar izteiktu iesala garšu kombinācijā ar skābi rūgteno brūkleņu gēlu rada lielisku saspēli. Tas viss ietverts tumšās šokolāde kausiņā. 

Kalamansi siera kūka

Citrusīgs un ziedains kalamansi gēls kombinācijā ar baltās šokolādes - krēmsiera krēmu un  kraukšķīgu cepuma pamatnīti.

Karamelizētā baltā šokolāde / eksotiskā karamele

Salds, skābs, nedaudz galvu reibinošs. Pārsteidzoša kombinācija, kurā vijas blondās šokolādes saldums un karameļu garšas notis ar bagātīgu un spilgtu eksotiskās karameles pildījumu. Tajā lieliski saspēlējas kokoss, marakuja, mango un zemene, kas eksotiskajiem augļiem piedod plašāku garšas spektru un lieliski tos papildina.